A kondenzációs kazán egyre elterjedtebb fűtési módszer ma Magyarországon, sőt egész Európában. Egyre többen gondolják úgy, hogy megéri a régi hagyományos berendezéseket lecserélni egy modern technikával ellátott, biztonságos kazánra.  Azt kell, hogy mondjam, igazuk van, több fűtéstechnikai szakértő is igazolja, hogy a kondenzációs gázkazánok használói havi 30, de akár 50%- kal is csökkenhet a gázfogyasztásuk és így kevesebbet is fizetnek, mint a kondenzációs kazán beszereltetése előtt!

Egyik energetikai beruházás sem mondható olcsónak, de az biztos, hogy a kondenzációs gázkazán a leggyorsabban megtérülő befektetés. Mindenféleképpen kérdezzen meg fűtéstechnikai szakértőket, mielőtt vásárlásra adja a fejét, hiszen a kondenzációs kazán beszerelése speciális helyet igényel. Fontos, hogy olyan helyre helyezzük a kazánt, ahol a belőle csöpögő kondenzvíz elvezetése nem okoz problémát a későbbiekben sem.

Közkedvelt és előszeretettel látogatott fűtéstechnikai szakáruház a Ventil-Team üzlete és webáruháza. Az ott dolgozó emberek szakértelmükkel és technikai ismereteikkel nagy segítségére vannak az érdeklődőknek és a vásárlóknak. Az áruházban kizárólag a legmodernebb fűtéstechnikai berendezéseket adják ki a kezükből, hiszen tudják, hogy hatalmas károkat idézhet elő egy rossz minőségű berendezés.

A Ventil-Team épületgépészeti üzlet és webáruház meglátogatható személyesen a Budapest, 13. kerület Lehet út 7/b szám alatt, ahol szemtől szemben is felteheti a kérdéseit a szakértőknek és szemügyre veheti a kondenzációs gázkazán berendezéseket.  Ahogy a cég neve is mutatja, a webáruházuk is aktív, folyamatosan működik, így az ország minden táján élők könnyedén felvehetik velük a kapcsolatot! Ha bármilyen kérdése van a kazánokkal kapcsolatban, hívja fel őket vagy küldjön egy üzenetet az ügyfélszolgálat email címére.

kazán sa.duval.jpg

Címkék: kazán kondenzációs gázkazán Ventil-Team

A bejegyzés trackback címe:

https://gazkazan.blog.hu/api/trackback/id/tr845106457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása