Kondenzációs kazán

 2013.02.20. 16:06

A kondenzációs kazán az égéstermékekben lévő pára lecsapódásával újrahasznosítja a füstgázokkal távozó hőt. Ez a folyamatot hívjuk kondenzációnak és emiatt spórolhatunk a fűtésszámlánkon minden hónapban. A kondenzációs kazán vásárlása hosszútávon megtérülő befektetés. 

A kondenzációs kazán a legmodernebb és egyben a legbiztonságosabb fűtő berendezés. A kondenzációs kazán használatával több, mint 30%-os csökkenést mutathat a gázfogyasztása. Beszereléskor vigyázni kell, hogy a kondenzvíz, ami minden kondenzációs kazánból természetes, hogy csöpög, megfelelően legyen elvezetve és akkor biztos nem okoz balesetet és kellemetlenséget a kazán. Az utóbbi években rengeteg kazán által élőidézett robbanásokról számoltak be a hírek, ezt megelőzve rendszeresen, főleg a hideg hónapok beköszönte előtt érdemes szakemberrel megvizsgáltatni gázkazán berendezésünket.

A Ventil-Team egy elismert épületgépészeti szaküzlet és webáruház, melynek dolgozói nagy segítségére lehetnek a választás során, hogy olyan berendezést vigyen haza, ami megéri a pénzét. A Ventil-Team honlapján biztosan talál az Ön számára megfelelő minőségű és méretű darabot kedvező áron.  A webáruház kizárólag a legszínvonalasabb márkákat forgalmazza, mint például Saunier Duval, Beretta, Vaillant, Ariston, Baxi és Bosch kondenzációs gázkazánok. Ezek a márkák a világ minden pontján híresek és ismertek, népszerűségüket a kiváló minőségű termékeknek és a hosszú élettartalmú kazánoknak köszönhetik.

Amennyiben elromlott az otthoni fűtő berendezése vagy csak jövőre ideje lenne lecserélni az elavult kazánt, nézze meg a Ventil-Team termékeit, ha pedig nem talál Önnek megfelelőt, kérjen segítséget! A szakértők örömmel állnak rendelkezésére minden kedves érdeklődőnek. Az otthona melege és biztonsága az épületgépészeti szakáruháznak az elsőszámú szempont!

A bejegyzés trackback címe:

https://gazkazan.blog.hu/api/trackback/id/tr545094307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása